את המתכון הזה אני מביא לכם ישירות ממסעדת "La Tagliatella" בברצלונה. אחרי יומיים בברצלונה, בהם אני וחברה שלי (שאוכלת כשר) לא הצלחנו למצוא אוכל טעים באמת אלא רק אוכל בינוני במחיר מוגזם, קיבלנו המלצה מעובד במלון על מסעדת פסטות ופיצות במחיר סביר. כבר מתחילת הרחוב הרחנו את מה שאחרי זה יתברר להיות, הפסטה והפיצה הכי טעימים שאכלנו בחיים. את המתכון של הפסטה הראשונה שאכלנו שם, הצלחנו לשחזר בארץ, ועכשיו אני רוצה שגם אחרים יכינו וירגישו בכל ביס קצת בברצלונה, כמו שאנחנו מרגישים.