התחבר באמצעות פייסבוק, זה הרבה יותר מהיר
התחבר בעזרת פייסבוק:
זכור אותי
אוריגמי - קטגורית האוריגמי הגדולה בישראל
יצירה לילדים ולמבוגרים - באתר מדריכי יצירה שידהימו אתכם מחדש כל פעם
אוהבים מתוקים? לחצו בשביל עשרות מדריכי עוגות ועוגיות
איך להכין עוגת שוקולד, מגורענת דק ובעלת מרקם עשירמאת: Lacooky
איך להכין בוסטון קרים פאי מעודן עם עוגת שוקולד עשירה (Boston cream pie)מאת: Lacooky
איך להכין עוגת קוקוס וסולת (סופרה)מאת: Lacooky
איך להכין קרם ברולה מדהיםמאת: lipstick jungle
איך להכין סופלה שוקולד ללא קמח (כשר לפסח)מאת: lipstick jungle
23/12/2010 16:59:48 מאת: Lacooky כתב מתחיל
הכניסו את שם החבר ואת כתובת האימייל שלו.
koko
כמה שאלות מאחת שלא ממש אפתה עוגות בחייה... א. יש צורך להמיס את החמאה קודם? ב. קריטי שתבנית האפיה תהיה "גלילית"? תודה רבה! :)
Lacooky
היי koko , החמאה צריכה להיות בטמפרטורת חדר בכדי שיהיה קל לערבב אותה. בכל הנוגע לתבנית, לא חייבים להשתמש בתבנית אפיה גלילית. אני אוהבת להשתמש בתבנית עם חור באמצע מכיוון שכך אני יודעת שהעוגה מוכנה גם במרכזה אבל אפשר להשתמש בתבנית אפיה מלבנית רגילה וצרה (מאותה הסיבה).
itzikma
היי, כמויות הסוכר גדולות מידי. לעוגה די ב-3/4 כוס סוכר. לציפוי:: 2 כפות אבקת סוכר או סוכר חום 2 כפיות חמאה מומסת. 2 כפיות מים חמים 2 כפיות קפה נמס במיקרו 20 שניות ולזלף. יוצא על פי המתכון הבסיסי עם ה"תיקונים" סופר דופר. תודה איציק מ