1
מצרכים:
3/4 חבילת פסטה - עדיף פנה (חלולה)
1 שמנת לבישול
1 בצל
3 שיני שום
2 בטטות
פלפל ומלח
2 כפות טימין טרי (או כפית טימין מיובש)
1/2 כוס חלב
2
חתכו את השום לקוביות קטנות
3
חתכו את הבצל לקוביות קטנות והתחילו לטגן אותו
4
חתכו את הבטטה לקוביות (לא גדולות ולא קטנות)
5
כאשר הבצל מתחיל להזהיב הוסיפו את השום
6
כאשר הבצל מוזהב כבר הוסיפו את הבטטה
7

תבלו במלח ופלפל, הנמיכו את האש וטגנו עד שהבטטות יהיו רכות (כ10 דקות).
8
הוסיפו את השמנת וחצי כוס חלב ובשלו שוב כ10 דקות (אם הרוטב מעט סמיך אפשר להוסיף חלב אבל לא חובה)
9
קצת לפני שהרוטב מוכן הוסיפו את הטימין.
10
הרתיחו מים בסיר והוסיפו אליו את הפסטה.
בשלו אותה כ20 דקות (בגב האריזה של הפסטה רשום כמה זמן מומלץ עפ"י היצרן) או בכל מקרה עד שהיא מוכנה.
11
הוסיפו את הפסטה לסיר עם הרוטב ובשלו עוד דקה שתיים עד שכל הפסטה תהיה מכוסה ברוטב.
12

בתאבון! :)