1
בררו מי המרצים שאתם רוצים ללכת אליהם, מרצה טוב חשוב יותר משעות נוחות. דברו עם אנשים משנים קודמות, הסתכלו באתר לדירוג מרצים, בסקר המרצים באוניברסיטה עצמה.
בנו לכם מס' אופציות בעזרת האתרים המתאימים (לינק מצורף) ככה שגם במקרה שלא תקבלו קורס אחד או שניים, עדיין הבחירה החלופית תסתדר לכם הגיונית במערכת.
אם אתם תלויים באוטובוסים ויש לכם עומס בשיעורי הבית, עדיף להתחיל מוקדם ולסיים מוקדם, ככה ישארו לכם אחה"צ פנויים לשיעורים ופנאי. אם תתחילו מאוחר ותסיימו מאוחר בפועל תקומו מאוחר, כי אף אחד לא יקום להכין שיעורים באמת ותגיעו הביתה בשעות הערב סחוטים מעייפות.
2
יש קורסים שאין להם מס' מרצים, כלומר קורסי חובה שבכל מקרה אתם חייבים לעשות אותם ולכן אתם תהיו רשומים אליהם בכל מקרה. אם זה מרצה יחיד, נצלו את זה ושימו נקודה אחת על קורסים כאלו, גם יבטיח רישום לקורס וגם ישארו לכם נקודות לקורסים אחרים.
בררו מראש אם יש קורסים שהם משותפים לשני מרצים, לעיתים בידיעון רשום ששני מרצים שונים מעבירים את הקורס, אך בפועל מה שקורה שזהו קורס משותף לשני המרצים, עם אותה התקדמות בחומר ואותו חומר לימוד, לעיתים אף המרצים מחלקים בינהם חצי סמסטר לכל מרצה (בד"כ קורסי "מצגת"). לכן על קורסים כאלו לא משנה לאיפה אתם רשומים בסופו של דבר ,שני הקבוצות זהות. גם כאן אין טעם לבזבז נק'.
3
שמרו את עיקר הנקודות שלכם בבידינג למרצים\מתרגלים שאתם יודעים שהם הכי טובים , זה אפשרי להשיג את כל הקבוצות הטובות שאתם רוצים להיות רשומים אליהם (מניסיון).
ובמקרה שלא הצלחתם : פשוט לכו למרצה\מתרגל הטוב יותר, אף אחד באמת לא בודק לאן כל אחד הולך.