התחבר באמצעות פייסבוק, זה הרבה יותר מהיר
התחבר בעזרת פייסבוק:
זכור אותי
אוריגמי - קטגורית האוריגמי הגדולה בישראל
יצירה לילדים ולמבוגרים - באתר מדריכי יצירה שידהימו אתכם מחדש כל פעם
אוהבים מתוקים? לחצו בשביל עשרות מדריכי עוגות ועוגיות
איך להכין אורז הודי מאת: sylvia
איך להכין אורז ארמנימאת: Lacooky
איך לבשל אורז טעיםמאת: rois
איך להכין סביחמאת: TheLegend
איך להכין את החביתה המושלמתמאת: אורון ישראלי
איך להכין פנקייקיםמאת: papersculpture
איך להכין לחמניות כשרות לפסחמאת: sylvia
איך להכין קרם ברולה מדהיםמאת: lipstick jungle
14/09/2010 14:56:34 מאת: Lacooky כתב מתחיל
הכניסו את שם החבר ואת כתובת האימייל שלו.
tova
להחליף את המרגרינה או החמאה בשמן רגילכול שמן רק לא שמן זית. לחמם את השמן ולהוסיף 3-4 כפות אבקת מרק, לערבב ולהשחים את אבקת המרק עם השמן עד ששחום מאוד להקפיד לא לשרוף. להוסיף את הפתיתים ולהמשיך לערבב כול הזמן כדי שלא ישרף. כשהכול שחום יפה להוסיף את המים.לטעום לפני שמוסיפים מלח אם צריך בכלל כי אבקת המרק מלוחה. יוצא שחום להפליא וטעים מאוד.
Lacooky
תודה על המתכון, ננסה!