התחבר באמצעות פייסבוק, זה הרבה יותר מהיר
התחבר בעזרת פייסבוק:
זכור אותי
אוריגמי - קטגורית האוריגמי הגדולה בישראל
יצירה לילדים ולמבוגרים - באתר מדריכי יצירה שידהימו אתכם מחדש כל פעם
אוהבים מתוקים? לחצו בשביל עשרות מדריכי עוגות ועוגיות
איך להכין פאי בצל (פשטידת בצל)מאת: Shanikua
איך להכין פסטה בשמנת ובטטהמאת: Shanikua
איך להכין פשטידת פטריות מהירהמאת: Shanikua
איך להכין עוגת גבינה עם פירורים (קרה)מאת: Shanikua
איך לסחוט לימון בלי שיפלו החרצניםמאת: Zvika Kozniak
06/06/2011 23:41:13 מאת: Shanikua כתב מתחיל
הכניסו את שם החבר ואת כתובת האימייל שלו.
mike
לא הבנתי טת שלב 4. אפשר לקבל קצת יותר פירוט לגביו?
Shanikua
היי מייק :) בשלב 3 רשמתי שצריך להמיס את החמאה ולערבב אותה עם הקמח בעזרת מטרפה, כל זה נעשה על האש. ובשלב 4 לאחר שנוצרה עיסה ללא גושים, אתה מוסיף לה את החלב, השמנת ואת התבלינים וממשיך לערבב עד שנוצרת רתיחה של כל הרוטב (בעבוע) ואז אתה מכבה את האש.
בתוך סיר? ותודה על העזרה! זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות משהו כזה במטבח.
אין שום בעיה :) וכן בתוך סיר כיוון שכמות החומרים היא גדולה מידי בשביל מחבת.