התחבר באמצעות פייסבוק, זה הרבה יותר מהיר
התחבר בעזרת פייסבוק:
זכור אותי
אוריגמי - קטגורית האוריגמי הגדולה בישראל
יצירה לילדים ולמבוגרים - באתר מדריכי יצירה שידהימו אתכם מחדש כל פעם
אוהבים מתוקים? לחצו בשביל עשרות מדריכי עוגות ועוגיות
איך להכין סביחמאת: TheLegend
איך להכין את החביתה המושלמתמאת: אורון ישראלי
איך להכין פנקייקיםמאת: papersculpture
איך להכין לחמניות כשרות לפסחמאת: sylvia
איך להכין קרם ברולה מדהיםמאת: lipstick jungle
15/09/2014 09:39:25 מאת: אריאל פרץ כתב מתחיל
לא על הסושי לבדו
חלק מהאנשים המעוניינים לבלות במסעדה אינו בודק מה הם הביקורות שנכתבו על האוכל, השירות או המקום, לפני שהוא מחליט להגיע, אולם חלק גדול מן האנשים אוהבים לדעת למה לצפות, ומחפשים חוויה ייחודית ולא רק ארוחת צהריים. בדיוק בעבור כל אלו אשר מעוניינים לאכול באווירה קצת אחרת הוקמה מסעדת מיסטר אנד מיסיס לי. המסעדה, הממוקמת בלב ליבה של תל אביב הסואנת, מעוצבת כולה בסגנון המזרח הרחוק, מה שיוצר חוויה אינטימית ונעימה. העיצוב המיוחד והמושקע של המסעדה ניכר גם בפרטים הקטנים, ונראה כי הושקעה בו מחשבה רבה. מסעדת מר וגברת לי מאפשרת לכם ליהנות ממקומות ישיבה בחלל הפנימי של המסעדה, המלא בבודהות מכל הסוגים, או בחלקה החיצוני של המסעדה, קרי המרפסת, המעוצבת באמצעות גזיבויים ססגוניים.
התפריט והשירות
חובבי המסעדות והקולינריה למיניהם מודדים את טיבה של מסעדה כלשהי על פי התפריט ועל פי השירות. מסעדת מר וגברת לי מצטיינת ברמת שירות גבוהה, וביחס אישי חם. המלצרים בקיאים בתפריט ויודעים להמליץ לאורחים על מנות שונות על פי טעמם האישי, ועל פי בקשות וקריטריונים שונים, והאוכל הוגש במהרה. חשוב לצין כי התפריט של המסעדה מגוון ומיוחד, וכולל בתוכו מנות ממטבחו של השף שאול בן אדרת. האוכל המוגש במיסטר אנד מיסיס לי הוא אוכל מהמטבח האסיאתי, המביא עימו ניחוחות רחוקים של המזרח. אולם, המנות המוגשות הן לא המנות הסטנדרטיות אותן ניתן למצוא בשלל מסעדות אסיאתיות אחרות, אלא מנות מיוחדות, בתוך תפריט מגוון. בין המאכלים השונים אשר מוגשים במסעדה תוכלו ליהנות מסוגים שונים של סושי, המשתנים בכל יום, סשימי, סלטים, מרקים, נודלסים מיוחדים, בשרים ומנות עיקריות שונות. הגיוון הרב של המנות מאפשר לכל אחד מהאורחים לבחור את המנות אליהם הוא מתחבר, וגם הצמחונים שבינינו יוכלו למצוא מגוון רחב של מאכלים.
מיסטר אנד מיסיס לי, הסיפור
מסעדת מיסטר אנד מיסיס לי היא אינה רק מסעדה יפנית עם אוכל מצוין, מאחורי פתיחת המסעדה עומד סיפור מרתק על אהבה, אוכל ומה שביניהם. הבעלים של המסעדה קיבל את הרעיון לפתיחת מקום ביתי וקטן בלב תל אביב הסואנת מיפן הרחוקה, בה ביקר כחלק מנסיעת עסקים. בעל המסעדה נקלע לבר מקומי בתוך רובע צדדי באזור סואן של יפן, בו קיבלה את פניו גברת חייכנית ומזמינה. האוכל אשר טעם במקום, והטעמים המיוחדים אשר חידדו את החושים עמדו בניגוד מוחלט לפשטותו של הבר, ואילו הסיפור מאחורי המטבח סיקרן את הטועמים. בעל מסעדת מר וגברת לי החליט לגשת אל מאחורי הקלעים, ולבדוק מי האחראי לפצצת הטעמים המיוחדת הזו. להפתעתו גילה שאת המסעדה מנהלים שני אנשים בלבד, בעל ואישה יפניים, אשר נשואים כמעט חמישים שנה. החזון להקמת מסעדה קטנה, ביתית אך מיוחדת במינה ליווה את הבעלים עד לפתיחתה של מסעדת מיסטר אנד מיסיס לי, העונה בדיוק על הפרמטרים הללו.
הכניסו את שם החבר ואת כתובת האימייל שלו.